User Tools

Site Tools


school:diploma
Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
school:diploma [2019/04/01 16:32]
razvan [Publicare fișiere]
school:diploma [2019/06/23 13:26] (current)
razvan [Predare lucrare de diplomă]
Line 170: Line 170:
 * Puteți printa față-verso sau doar față, nu există ceva impus. * Puteți printa față-verso sau doar față, nu există ceva impus.
 * În general, nu este nevoie de o copertă "​șmecheră"​ decât dacă așa solicită coordonatorul. * În general, nu este nevoie de o copertă "​șmecheră"​ decât dacă așa solicită coordonatorul.
 +** **RD**: Pentru ce care lucrați cu mine: Lucrarea o printați și o spiralați, copertă simplă, să dureze maxim 10 minute tot procesul la xeroxul de lângă sala EC004. KISS. 
 ** Dacă nu există o solicitare explicită din partea coordonatorului,​ o copertă simplă, îndosariată cu plastic (folie transparentă în față, plastic/​carton în spate)., așa cum se face la xerox-ul din hol EC, lângă EC004, este OK. ** Dacă nu există o solicitare explicită din partea coordonatorului,​ o copertă simplă, îndosariată cu plastic (folie transparentă în față, plastic/​carton în spate)., așa cum se face la xerox-ul din hol EC, lângă EC004, este OK.
 ** Dacă vreți voi musai sau vi se solicită o copertă "​șmecheră",​ o puteți face în ce limbă doriți (română sau engleză). Puteți avea text în engleză și copertă "​șmecheră"​ în română. ** Dacă vreți voi musai sau vi se solicită o copertă "​șmecheră",​ o puteți face în ce limbă doriți (română sau engleză). Puteți avea text în engleză și copertă "​șmecheră"​ în română.
- 
 == Redactare lucrare de diplomă == == Redactare lucrare de diplomă ==
  
school/diploma.txt · Last modified: 2019/06/23 13:26 by razvan