User Tools

Site Tools


fun:politice

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
fun:politice [2012/07/16 15:12]
razvan
fun:politice [2020/07/20 09:16] (current)
Line 1: Line 1:
-= Expresii amuzante de natură politică =+====== Expresii amuzante de natură politică ======
  
-* (Despre Crin Antonescu) "Te rog sa nu l ranesti pe cel mai bun (la egalitate cu Pontanacul) agent electoral al lui Basescu"+   (Despre Crin Antonescu) "Te rog sa nu l ranesti pe cel mai bun (la egalitate cu Pontanacul) agent electoral al lui Basescu"
-* Pe A3 Ponta minte de ingheata apele, si sunt vreo 30 de grade afara. +   Pe A3 Ponta minte de ingheata apele, si sunt vreo 30 de grade afara. 
-* (nu am incredere in Videanu) Nici nu trebuie, ajunge sa ai in Basescu si sa vezi cum intra in fibrilatii interimarul. +   (nu am incredere in Videanu) Nici nu trebuie, ajunge sa ai in Basescu si sa vezi cum intra in fibrilatii interimarul. 
-* Ponta zice ca-i cere demisia lui Basescu daca nu se intruneste cvorumul dar sant voturi in majoritate pt demitere. Si? I-o tot cere din 2009.+   Ponta zice ca-i cere demisia lui Basescu daca nu se intruneste cvorumul dar sant voturi in majoritate pt demitere. Si? I-o tot cere din 2009. 
 +  *  Nu numai ca acesti domni vorbesc prostii fara sa le inteleaga, ei mint fara rusine sau, poate cine stie sunt chiar cu adevarat idioti, ambele cazuri sunt de o gravitate extrema. 
 +  *  "Democrația se bazează pe participare, nu pe absență", a declarat un celebru om politic pe care-l plătim ca să fie campionul absențelor în Senatul României. 
 +  *  Vorbeste ca o moara, si chiar daca nu mai are piatra de macinat la celalalt capat al axului ea tot se invarteeeee, pana o ia apa. 
 +  *  stiu eu o masura de dreapta a leberalilor : l-au tras pe dreapta pe TB pentru 47 de zile 
 +  *  Trebuie sa reproduc aici (sunt convins ca Dan Tapalaga nu se supara) parte un comentariu la stirea Hotnews despre plimbarile zilnice de la ora 11:00 ale lui Ghise in jurul Cotroceniului: "care vrea sa ologeasca un senator veritabil, in carne si oase stie unde si cand il gaseste"
fun/politice.1342440747.txt.gz · Last modified: 2012/07/16 15:12 by razvan