User Tools

Site Tools


fun:politice

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
fun:politice [2012/07/16 15:11]
razvan
fun:politice [2012/08/28 15:20]
razvan
Line 4: Line 4:
 * Pe A3 Ponta minte de ingheata apele, si sunt vreo 30 de grade afara. * Pe A3 Ponta minte de ingheata apele, si sunt vreo 30 de grade afara.
 * (nu am incredere in Videanu) Nici nu trebuie, ajunge sa ai in Basescu si sa vezi cum intra in fibrilatii interimarul. * (nu am incredere in Videanu) Nici nu trebuie, ajunge sa ai in Basescu si sa vezi cum intra in fibrilatii interimarul.
-* Ponta zice ca-i cere demisia lui Basescu daca nu se intruneste cvorumul dar sant voturi in majoritate pt demitere.Si? I-o tot cere din 2009+* Ponta zice ca-i cere demisia lui Basescu daca nu se intruneste cvorumul dar sant voturi in majoritate pt demitere. Si? I-o tot cere din 2009
 +* Nu numai ca acesti domni vorbesc prostii fara sa le inteleaga, ei mint fara rusine sau, poate cine stie sunt chiar cu adevarat idioti, ambele cazuri sunt de o gravitate extrema. 
 +* "Democrația se bazează pe participare, nu pe absență", a declarat un celebru om politic pe care-l plătim ca să fie campionul absențelor în Senatul României. 
 +* Vorbeste ca o moara, si chiar daca nu mai are piatra de macinat la celalalt capat al axului ea tot se invarteeeee, pana o ia apa. 
 +* stiu eu o masura de dreapta a leberalilor : l-au tras pe dreapta pe TB pentru 47 de zile 
 +* Trebuie sa reproduc aici (sunt convins ca Dan Tapalaga nu se supara) parte un comentariu la stirea Hotnews despre plimbarile zilnice de la ora 11:00 ale lui Ghise in jurul Cotroceniului: "care vrea sa ologeasca un senator veritabil, in carne si oase stie unde si cand il gaseste"
fun/politice.txt · Last modified: 2020/07/20 09:16 (external edit)